Idrætsmærke
I Korsør Gymnastikforening, har der været en lang,  og historisk tradition for at mange, der går til gymnastik, tager Idrætsmærket, om foråret.

Dette fortsætter i den nye forening.

Flere af de ældre, men stadigt meget aktive, nærmer sig hastigt mærke nr. 40 i Guld.

En enkelt modtog i 2014 guldmærke nr. 70 - en præstation, som ikke overgås i ret mange andre foreninger.

De senere år er det dog gået noget tilbage. Specielt for kvinderne er deltagelsen faldet betydeligt.

Har du lyst til at tage Idrætsmærke til foråret, bør du gå til gymnastik i vinterhalvåret, hvor forberedelserne bl.a. øvning til div. formprøver m.m. gøres.

Har du ikke mulighed for at gå til gymnastik, så kontakt alligevel foreningen, da der også er mulighed for at tage prøverne, samtidig med at Idrætsmærket tages.

Sidst på året 2014 var der uddeling af idrætsmærker.

I 2014 var der 10 mænd og 1 kvinde, der modtog guldmærket:

Benny Strate guldmærke nr. 2
Peter Madsen guldmærke nr. 2
Palle Høst guldmærke nr. 15
Ejvin Hansen guldmærke nr. 18
Karl J. Vedel   guldmærke nr. 19
Henrik Larsen guldmærke nr. 21
Birgitte Rahr guldmærke nr. 28
Nils B. Mølholm guldmærke nr. 30
Ole Green guldmærke nr. 36
Kaj Nielsen guldmærke nr. 39
Knud Hansen guldmærke nr. 70

Bestyrelsen ønsker tillykke med resultatet, samt takker instruktøreren for det store arbejde.