Instruktører og Hjælpeinstruktører
En af de vigtige ting i en gymnastikforening er dens mange engagerede instruktører.

Det stiller store krav til en instruktør, hele sæsonen igennem at gøre hver eneste time interessant og spændende ud fra de enkelte udøveres formåen, afpasse undervisningen til dette, men samtidig sørge for en god udvikling og afprøve nye ting.

Vi er i Korsør Storebælt GF så heldige at have dygtige instruktører og hjælpeinstruktører. Det er både unge og ældre, der med med stor interesse for aktiviteterne beredvilligt stiller op hele sæsonen. En del af foreningens budget går derfor også til uddannelse af vores instruktører og hjælpeinstruktører.

Tag derfor godt imod vores instruktører og deres hjælpere - uden dem ingen forening.

Opstår der problemer, eller føler du at være kommet på et forkert hold, så tag en snak med instruktøren først eller ring til en fra bestyrelsen. Se mere under "Bestyrelsen".