Camilla Nielsen

Mit navn er Camilla Simone Nielsen. Jeg er 24 år gammel.

Jeg er snart uddannet Socialrådgiver og bor til dagligt sammen med min kæreste her i Korsør.

Jeg er træner for Showpigerne og aktivt medlem af bestyrelsen.

Jeg har været en del af gymnastikforeningen i snart 13 år, og i år skal jeg have min 11. sæson som instruktør på Showpigerne.

Derudover har jeg i mange år været en del af børneholdene, både mor/far/barn hold og børn i alderen 3-6 år.

Jeg er tidligere konkurrencedanser på højt plan hos Lena dans og jazz, som har givet mig det meste erfaring inden for rytme. Jeg har efterfølgende været på en del kurser, der har styrket min viden inden for gymnastikken og de forskellige hold, jeg træner.

Jeg har været så heldig, at jeg har været tildelt en plads på Vingsted-ugen af foreningen, hvor man trænes af Verdensholdet - et ophold, jeg stadig i dag bruger viden fra.

Jeg ser frem til endnu en forrygende sæson!