Kontingent-regler
  • Der kan prøvetrænes max 2 gange, før betaling skal ske.
  • Prøvetræning forudsætter, at der er plads på holdet.
  • Se under holdets tilmeldingsside, om der er plads. Hvis der er venteliste, kan du ikke komme til prøvetræning.
  • Der betales for en hel sæson.
  • Dog gælder dette:
    1. Stopper medlemmet 2 træninger efter betaling, så tilbagebetales det fulde beløb. Det betyder, at man kan prøvetræne 2 gange, betale, have to træninger derefter og stadig få det fulde beløb tilbagebetalt. Man skal selv rette henvendelse herom til kassereren.
    2. Stopper medlemmet 3 træninger efter betaling, men før juleferien, så tilbagebetales halvdelen af kontingentet, minus et administrationsgebyr på 50 kr. Man skal selv rette henvendelse herom til kassereren før juleferien.
    3. Stopper medlemmet efter juleferien tilbagebetales intet.
    4. Der er mulighed for tilmelding efter juleferien til halv pris på de hold, der stadig har ledige pladser. Dette vil fremgå af tilmeldingssiden.
    5. Du kan se datoer for ferier, mv. i kalenderen på forsiden.

Korsør Storebælt GF >>> WWW.KS-GF.DK